gallery/main logo-01 (6)

Talentcoaching

Jezelf werkelijk leren kennen staat centraal. In mijn rol als coach help ik je te onderzoeken wat er in jouw leven vraagt om uitdrukking. Zodat je gaat leven op een manier die bij je past. Dat jij steeds meer wordt wie je bent.


Kenmerkend in mijn werkwijze is dat ik geen antwoorden geef; ik help je jóuw antwoorden te vinden met als uitgangspunt dat alle kwaliteiten in aanleg aanwezig zijn. Je zult zien dat je kennis maakt met kwaliteiten in jezelf waarmee je verder kunt.

Werkwijze

De manier hoe we in gesprek gaan varieert. Wandelen, een gesprek aan tafel met een kop koffie/thee, een behandeling met klankschalen of massage, geleide meditatie, creatieve werkvormen, muziek, zingen... Het is allemaal mogelijk. We stemmen af op wat jou in beweging zet, want veranderen gaat alleen als je het ook doet.

 

Waarin wil jij in beweging komen? Wat heeft zijn beste tijd gehad en zou je graag verandert zien? Wat wil jij graag ontwikkelen? Welke kwaliteit wil je graag meer tot uitdrukking laten komen in jouw leven? Ik nodig je van harte uit om een kop thee/ koffie te komen drinken aan de keukentafel. Dan kijken we naar de mogelijkheden!

Praktisch

Het kennismakingsconsult duurt 45 minuten, het tarief daarvan is 35 euro.
Ieder consult daarna duurt 60 minuten waarvan het tarief 65 euro is.
De ervaring leert dat je al met 5 tot 7 consulten enorme stappen hebt gemaakt!