Contact met ouders

Goed en open contact met ouders vind ik belangrijk. Daarom maak ik gebruik van een overdracht in de vorm van een schriftje. Hierin kunnen ook bijzonderheden worden opgeschreven of vragen worden gesteld. Tijdens de breng- en haalmomenten is er tijd om te overleggen en een praatje te maken. Als er overdag bijzonderheden of er onduidelijkheden zijn maak ik gebruik van de app. Als je kindje ziek is geworden neem ik uiteraard telefonisch contact met je op.

gallery/visjes

Uurtarief

Ik werk met een uurtarief per kind. Inbegrepen zijn vers fruit, lunch, tussendoortjes en drinken. Flesvoeding, potjes babyvoeding en dieetvoeding vallen hier niet onder. Daarnaast dienen de ouders het volgende zelf mee te nemen: slaapzakje, knuffel, speentje, luiers en extra kleding.

Het uurtarief is 6,05 euro per uur. De minimale afname is 1 hele dag.

Ik ben gecertificeerd gastouder en geregistreerd in het LRKP - register. Als vraagouder kom je hiermee in aanmerking voor kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. De bureaukosten van het gastouderbureau zijn niet doorberekend in mijn uurtarief. Ik werk samen met gastouderbureau Sproet

gallery/slaapkamer

Openingstijden

Villa Vrolijk is open voor de kinderopvang op maandag, dinsdag en donderdag.
van 7.30 uur tot 18.00 uur.

 

Breng en haaltijden.
Ochtend: brengen tussen 7.30 uur en 9.00 uur
Middag: in overleg
Avond: halen tussen 16.00 uur en 18.00 uur
 

Villa Vrolijk is gesloten op 1e en 2e paasdag, 5 mei, 1e en 2e pinksterdag, hemelvaartsdag, 1e en 2e kerstdag en oud - en nieuwjaarsdag.

Vakanties van worden in het begin van januari bekend gemaakt of uiterlijk 2 maanden van tevoren.