Kinderopvang

Vlakbij Park Schothorst vind je gastouderopvang Villa Vrolijk Amersfoort. Villa Vrolijk Amersfoort is kindvriendelijk, kleinschalig, huiselijk en biedt professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar kinderen uitgenodigd worden om te spelen en te ontdekken, te knutselen en muziek te maken. Maar ook om tot rust te komen en te ontspannen. Gewoon een fijn 'thuis'.


 

gallery/eetkamer

De lokatie

De opvang vind plaats in een eengezinswoning met ruime tuin en volop speelmogelijkheden in de buurt. Er zijn twee speeltuintjes om de hoek, één afgestemd op baby's en kleine kinderen. De andere is in ontwikkeling, hier komt een natuurspeelplaats. Vanuit huis lopen we zo naar Park Schothorst waar we heerlijk kunnen spelen. Vanuit de tuingerichte woonkamer zien we de konijntjes in de tuin huppelen. Buiten knuffelen we met ze. Binnen is er genoeg speelruimte. Er zijn boven voorzieningen om lekker te kunnen slapen. De voorziening is rookvrij.

gallery/tuin

Dagindeling

7.30 uur: start van de dag! Villa Vrolijk is open. De eerste kinderen komen binnen en gaan vrij spelen.

9.00 uur: we gaan aan tafel voor fruit en drinken, we zingen samen een liedje en er wordt uit een boekje voorgelezen.

09.45 uur: de baby's en sommige dreumessen slapen, de andere kinderen gaan een leuke binnen of buitenactiviteit doen.

11.30 uur: tijd voor een gezonde lunch.

12.15 uur: na het eten gaan de kinderen die nog 1 keer slapen naar bed, de anderen gaan spelen of een activiteit doen.

14.45 uur: eet en drinkmoment aan tafel. Daarna gaan we zingen en muziek maken of is er tijd voor een spel of vrij spelen.

16.00 - 18.00 uur: kinderen worden opgehaald.

* Baby's volgen het voeding- en slaapritme wat zij thuis gewend zijn.

gallery/woonkamer