Kinderopvang

Aan de rand van het historische centrum van Amersfoort vind je gastouderopvang Villa Vrolijk. Villa Vrolijk is kindvriendelijk, kleinschalig, huiselijk en biedt professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar kinderen uitgenodigd worden om te spelen en te ontdekken, te knutselen en muziek te maken. Maar ook om tot rust te komen en te ontspannen. Gewoon een fijn 'thuis'.

 

Recensie:
'I was very worried when choosing a daycare for my son Joris. Have visited many places, some a couple of times even, but I still didn’t get the feeling of full trust and connection. That was until I found Harmke. She extended the feeling of home for my little boy and I will never be able to thank enough for all the love, warm care, attention and less but not the least educated, very professional upbringing that Harmke gave to Joris. We will miss you dearly!'
Moeder van Joris (Baby)

gallery/20180404_101307

De lokatie

De opvang vind plaats in een eengezinswoning met grote tuin en volop speelmogelijkheden in de buurt. De gezellige boulevard van de Eem en het Eemplein is om de hoek en er is een klein natuurgebied in de buurt waar we heerlijk kunnen spelen. In de tuin zijn konijntjes, verzorgen we moestuinbakken en hebben we kikkers in een vijverbak. Binnen is er genoeg speelruimte. Er zijn boven voorzieningen om lekker te kunnen slapen.

De voorziening is rookvrij. In de tuin zijn konijntjes aanwezig.

gallery/20170617_101935

Dagindeling

7.00 uur: start van de dag! Villa Vrolijk is open. De eerste kinderen komen binnen en gaan vrij spelen.

9.00 uur: we gaan aan tafel voor fruit en drinken, we zingen samen een liedje en er wordt uit een boekje voorgelezen.

09.45 uur: de baby's en sommige dreumessen slapen, de andere kinderen gaan een leuke binnen of buitenactiviteit doen.

11.30 uur: tijd voor een gezonde lunch.

12.15 uur: na het eten gaan de kinderen die nog 1 keer slapen naar bed, de anderen gaan spelen of een activiteit doen.

14.15 uur: eet en drinkmoment aan tafel. Daarna gaan we zingen en muziek maken of is er tijd voor een spel of vrij spelen.

16.30 - 18.00 uur: kinderen worden opgehaald.

* Baby's volgen het voeding- en slaapritme wat zij thuis gewend zijn.

gallery/01