Even voorstellen

Mijn naam is Harmke, ik ben 37 jaar en ik woon samen met mijn vriend, onze vier konijnen en lieve hond met veel plezier in Amersfoort - Schothorst. We hebben een fijne woonplek waar we kinderen en hun ouders met liefde verwelkomen. Na jaren gewerkt te hebben in de kinderopvang en in het speciaal onderwijs heb ik twee jaar geleden de keuze gemaakt om volledig voor mezelf te beginnen. Ik vang drie dagen in de week kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Naast mijn gastouderschap heb ik een praktijk voor babymassage, muziek en masseren voor peuters, klankschalentherapie en coaching.

 

Door te werken met mensen, en kinderen in het bijzonder, leef ik vanuit mijn passie: namelijk om een schakel te mogen en kunnen zijn in hun ontwikkeling. Mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen wil ik graag met jullie delen. Het liefst begint dat al aan de wieg, aan de basis. En begeleid ik daarna de stapjes die gezet worden in iedere ontwikkelingsfase. Veilig, professioneel en 'thuis'.

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd waaronder Sociaal Pedagogisch Werker op niveau 4, Kindercoaching, Docent Babymassage, Muziekconsulent voor het Speciaal Onderwijs en Klankschalentherapie. Elke twee jaar herhaal ik de cursus kinder - en volwassenen EHBO en reanimatie. Daarnaast volg ik cursussen en studiedagen ter verdieping van mijn werk die aangeboden worden vanuit het gastouderbureau.

 

gallery/2014-10